Wedstrijdverslag S.P.S. F1 - Halsteren F6

S.P.S. F1 - Halsteren F6 (competitie)

KLEINE NEDERLAAG

In een gelijk opgaande wedstrijd heeft S.P.S. met 1 – 2 verloren van Halsteren. Net als in de eerste wedstrijd waren beide teams aan elkaar gewaagd. Daar waar een aantal weken geleden de punten nog mee gingen naar Poortvliet, gingen ze nu mee naar Halsteren.

1

Foto 1: Joost.

2

Foto 2: Bram.

3

Foto 3: Olga.

In een spannende wedstrijd, waarin het op en neer ging, werd de strijd vooral gestreden op het middenveld. Voor de rust werd er niet gescoord. Na de rust waren de spelers van S.P.S. nog aan het nagenieten van een bekertje ranja. Want voor ze het wisten lag de bal in het net,  0–1.

4

Foto 4: Carmen.

5

Foto 5: Maikel.

6

Foto 6: Wesley.

Na dit doelpunt voerde S.P.S. de druk op. Dit leverde helaas geen doelpunt op. S.P.S. bleef het proberen, maar het was Halsteren die de 0–2 scoorde. S.P.S. gaf het echter niet op en het was dan ook Joost die met een mooi schot de 1–2 op het scorebord zette. Er was jammer genoeg te weinig tijd om er nog een gelijkspel uit te slepen.